Registration Agreement

Tervetuloa kristilliselle Sinapinsiemenen.net keskustelufoorumille!

Tällä foorumilla luterilaista uskoa tunnustava voi kasvaa uskossa. Kaikki vakaumukseen katsomatta voivat tulla pohtimaan uskoa, elämää ja maailmaa. Hengellinen väkivalta on kiellettyä. Sinapinsiemenessä opetamme luterilaisen tunnustuksen (http://katekismus.fi ja http://tunnustuskirjat.fi) mukaisesti. Foorumin kirjoitukset edustavat yksinomaan kirjoittajiensa mielipiteitä. Ylimpänä eettisenä ohjeena ovat rakkauden kaksoiskäsky ja kultainen sääntö.

Käyttäessäsi tätä foorumia et saa julkaista mitään materiaalia, joka on valheellista, loukkaavaa, uhkaavaa, laitonta tai hyvän maun vastaista. Et saa julkaista mitään tekijänoikeuden alaista materiaalia, ellei sinulla ole tekijänoikeutta tai kirjallista lupaa materiaalin käyttöön. Roskapostilla tukkiminen, mainokset tai ketjukirjeet ovat myös kiellettyjä tällä foorumilla.

Huomaathan, että sivuston ylläpitäjien on mahdotonta varmistaa viestien oikeellisuus. Muistathan, että olet itse vastuussa viestiesi sisällöstä. Julkaistut viestisi ilmaisevat aina kirjoittajan mielipidettä, eivätkä välttämättä ole foorumin tai sen ylläpitäjien näkemyksiä. Jos huomaat, että joku julkaistu viesti on sääntöjä rikkova, on suositeltavaa, että ilmoitat asiasta viipymättä foorumin ylläpitäjille. Sivuston ylläpitäjillä on oikeus poistaa tällainen sisältö, jos se on tarpeellista. Tämä ei ole automaattinen prosessi, eikä kohteen poisto tapahdu välttämättä välittömästi. Tämä koskee myös jäsenien profiilien tietoja.

Useamman käyttäjätilin rekisteröinti henkilöä kohden on kielletty. Voit rekisteröityessäsi valita itsellesi käyttäjänimen. Suosittelemme, että valitsisit asiallisen nimen ja ettet koskaan antaisi käyttäjätunnustasi tai salasanaasi muille henkilöille yksityisyytesi vuoksi. Toisen henkilön käyttäjätunnusta ei koskaan saa käyttää. Huomioithan, että salasanan on hyvä olla monimutkainen ja ainutlaatuinen, jotta ehkäistään väärinkäyttöä. Kun rekisteröidyt ja kirjaudut sisään foorumille, voit täydentää profiiliasi. Profiiliiin ei saa laittaa valheellista tietoa. Foorumi käyttää evästeitä tunnistamaan sisään- tai uloskirjautumisen.

Kaikki virheelliset tai asiattomat tiedot voidaan poistaa ilman varoitusta. Sääntöjen rikkomisesta voidaan poistaa henkilön käyttäjätunnus. Jos kyseessä on huomattava sääntörikkomus, huomioithan, että jokaisesta julkaisustasi jää tietoomme IP-osoite. Tämän perusteella voimme tarvittaessa estää pääsyn foorumille ja ottaa yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi. Säännöt laatii foorumin ylläpito. Sääntöjen tarkoituksena on varmistaa asiallinen keskustelu ja taata kaikkien viihtyminen foorumilla.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan!