Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Mama

#1
Kiitosaiheet / Kiitos sedästä!
17.02.2022 13:33
Kiitos että rakkaan setäni ei tarvinnut loppuvaiheessa kärsiä kauaa, vain yksi vuorokausi sairaalassa ja sitten kutsuit hänet kotiin! Edellisviikolla tavattaessa hän jo puhui siitä mikä tässä sairaudessa mahtaakaan olla seuraava vaihe, miten siitä selviää.  Kiitos että sain olla hänen kuolinvuoteellaan häntä siunaamassa ! Hän halusi olla meitä auttamassa ja tukemassa kun oma isämme kuoli vuosia sitten!
#2
Parasta päivässä / Arjen onni!
08.02.2022 15:41
Tarvon lumisateessa , kassissa vanha toppatakki menossa pesulaan. Paluumatka,odotan että pääsen kohta lämpimään suihkuun tukkaani pesemään. Vihdoin sitten pitkät villasukat jalkaan, lämmin fleeceaamutakki päälle ja kahvinkeitin porisemaan!  Istun hiljaa kahvikuppi kädessä ja pähkinävoita lusikassa. Ei särje mistään. Nyt olen kerrankin tässä hetkessä!
#3
Rukousaiheet / Lapsenlapset
08.02.2022 11:11
Kosketa Herra lapsenlapsiamme, johdata ja anna heidän oppia tuntemaan Sinut , rakkautesi ja voimasi!
#4
Joh. 21:21-22.   Hänet nähdessään Pietari kysyi Jeesukselta "Entä hän ,Herra?"  Jeesus vastasi:"mitä se sinulle kuuluu, vaikka tahtoisin hänen jäävän tänne aina siihen asti kun tulen? Seuraa sinä minua!"     Nämä jakeet puhuvat mulle aina siitä että saamme ja meidän tuleekin jättää meidän rakkaamme täysin Herran käsiin luottamuksella. Antaa Hänen rakkaudessaan päättää ja ohjata heidän elämäänsä. Meillä on oma elämämme, jossa tulee seurata Hänen tahtoaan! Ei käyttää aikaamme ja energiamme turhaan murehtimiseen, mikä ei meille kuulu!
#5
Kiitosaiheet / Kiitos!
21.01.2022 17:59
Kiitos että voin monin tavoin auttaa pojan perhettä joka pikkulasten kanssa potemassa koronaa!  Kiitos että ei ole tullut pahoja oireita! On ilo viedä kaupasta ruokaa ja keksiä joka päivä jotain piristävää lapsille! Kosketa Herra heitä!
#6
Mahtavaa kuulla että jaksat olla noin aktiivinen! Kyllä Herra ohjaa kun sitä pyydät! Odottelen itsekin aikaa jolloin voisi miettiä mitä harrastaisin! Kunhan nuo pienet lapsenlapset tuosta vähän kasvavat...
#7
Tuli vahvasti mieleen että mieli pitäisi täyttää hyvillä ja kauniilla asioilla eikä vain joka päivässä miettisi niitä hankalia ja stressaavaa asioita! Kannattaisi olla täynnä kiitosta jokaisesta arjen päivästä , jolloin kaikki olis ihan tavanomaista ja turvallista! Siis ei tänään mitään pelottavaa eikä erityisen raskasta! Täälin päivä suuri lahja Herralta!
#8
Psalmi 139:1-18.   Sorry, tää on enemmän kuin jae, mutta niin kantava taas kerran!
#9
Muut aiheet / Juhla ohi.
10.01.2022 10:03
Odotan taaS kerran sitä tunneta että nyt tämä joulu saa riittää ! Tavallinen arki on hyvä! Kaikki joulukoristeet äkkiä pois! Kyntteliköt ikkunoilla jäävät pikkuhiljaa sytyttämättä aamuisin, kun tuntuu että valoa riittää muutenkin! Tunne siitä että nyt on taas jotain uutta selvästi alkanut!  Oletteko muuten kiittäneet tuosta lumesta?  Eihän se ole itsestäänselvyys että meillä on sitä. Elämäähän se kyllä monesti vaikeuttaa...  ainakin on valoa ja kauneutta!!
#10
Kiitosaiheet / Kiitos vastauksista!
04.01.2022 19:12
Kiitos kun niin moneen rukousaiheeseen olet vastannut!  Nuorin lapsenlapseni sai kuitenkin hoitopaikan kodin läheltä, toivotusta päiväkodista!  Myös kävelemään hän oppi sopivasti ennen hoitoon menemistä!  Kolmas ja tärkeä pyyntö oli se että äidin yövalvomiset loppuisivat ja poika oppisi nukkumaan ilman monta heräämistä!  Kiitän niin monesta pikkuasiasta, joita Sinä,Herra et pidä pikkuasioina ja olet niihin vastannut!
#11
Kiitos että monesti annat selviä rukousvastauksia.Lahjoitat sellaista mitä olemme vain uskaltaneet toivoa! Silloin tosiaan osoitat olevasi kuuleva Isä, tiedät milloin tarvitsemme rohkaisua!
#12
Muut aiheet / Muistetaan pääasia!
05.10.2021 09:59
Oma elämä on ollut tosi ruuhkaista päivästä toiseen, monta kuukautta! En ole pitkään aikaan jaksanut miettiä mitään kirjoittamista tänne foorumille . Ruuhkavuosia, vaikka molemmat vanhemmat ovatkin jo kuolleet.halua on ollut mutta ei voimia. Tällaisina aikoina helposti etääntyy meille niin tärkeästä pääasiasta, siitä että saamme elää täällä Herran suunnitelmissa ja Herran kanssa , koko ajan armosta ja ristinkuolemasta kiittäen, siitä lujasti kiinni pitäen!  Onneksi Herra pitää lujasti kiinni , antaa voimia ja ohjeita, jos me vain malttaisimme pysähtyä ja kuunnella..  Näin syksyllä on taas hyvä aika tehdä elämäntaparemonttia!!  Perataan elämästämme ja kodistamme kaikkea turhaa ja aikaavievää!  Pyydetään Herralta uutta tilalle! Uskon että Hän mielellään vastaa ja auttaa!
#13
Parasta päivässä / Hieno viikko
28.07.2021 10:26
Nyt on takana hieno viikko! Nuorin lapseni pääsi pitkästä aikaa kotiin viikoksi! Minullekin järjestyi vapaTa muista hommista, samalla lomaviikko!  Oli hienoa herätä aamuisin aamukahvin ääreen rauhassa juttelemaan kaikenmaailman asioista!  Ei kiirettä minnekään! Ei edes helle häirinnyt ulkoilua!  Viikkoon sisältyi paljon aikaa sisarusten kesken ja vielä lastenlasten Mökkisynttärit !  Kiitos Herra tästä kaikesta ja jää siunaamaan lastani kaikissa ajankohtaisissa asioissa ja pyrkimyksissä!
#14
Rukousaiheet / Vs: Saattohoito
19.06.2021 23:48
Kiitos että Herra kutsui vanhan vaimon vain pari päivää sen jälkeen kun kirjoitin! Herra tietää koska paras aika!
#15
Rukousaiheet / Saattohoito
17.06.2021 08:34
Herra koske setäni vaimoon, saattohoito aloitettu , alzheimer. Koske myös setääni jolla juuri ollut suuri leikkaus. Tue heidän ainoaa tytärtään, serkkuani!