Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - Tätiruskea

#31
Kiitosaiheet / Päänsärky
04.10.2020 09:59
Kiitos Jeesus, että päänsärkyni loppuivat. Kestivät useamman viikon, enkä oikein tällä kertaa keksinyt syytä niihin.
#32
Mutta se, joka lujittaa meidät yhdessä teidän kanssanne Kristukseen ja joka on voidellut meidät, on Jumala, joka myös on painanut meihin sinettinsä ja antanut Hengen vakuudeksi meidän sydämiimme.
Oletteko ajatelleet, miten hienoa ja turvallista, että meihin on painettu sinetti? Olemme Jumalan lapsia, eikä sinettiä voi kukaan pois ottaa!
#33
On ihmeellistä miten Jesaja näki yksityiskohtaisesti Kristuksen kärsimyksen 700 vuotta ennen kuin se tapahtui, vaikka  siihen aikaan ei ollut käytössä ristiinnaulitsemista (tuomitut kivitettiin). On myös erikoista etteivät juutalaiset silti usko, vaikka ortodoksit tutkivat kirjoituksia päivät pitkät. Kai se selittyy sillä, että Herra on sulkenut heidän silmänsä ja korvansa.
#34
Aiheet / Vs: Matkailu
18.09.2020 09:14
Tämä on tosi ajankohtainen haave. Samaa olen myös ajatellut nyt kun ei kauemmas pääse!
#35
Parasta päivässä / Siivottu koti
12.09.2020 10:51
Näin korona-aikana piristää pienikin asia. Järjestän pienet kutsut ihan muutamalle läheiselleni, ja siitä sain innostuksen siivota tavallista paremmin, ja ostaa kukkasia maljakkoon. Nyt tuntuu kivalta katsella puhdasta kotia. Moni epäjärjestys jää ikäänkuin roikkumaan muuten, ei vain saa aikaiseksi korjata jos ei ole ulkoista motivaatiota.
#36
Niitä näitä / Sekava pää
04.09.2020 13:45
Mietin onkohan minulla tavallista huonompi keskittymiskyky kun ajatukset karkailevat joka suuntaan ilman päätä ja häntää. Kun yritän rukoilla iltaisin, niin monesti huomaan ajattelevani ihan muita asioita. Ääneen rukoileminen varmaan auttaisi, mutta en oikein osaa sitäkään tehdä. Onko muilla tällaista ongelmaa?
#37
Herra, tuon eteesi aikuiset lapseni ja heidän puolisonsa. Heillä on muutoksia elämässä, hyviä ja huonoja. Vauvan odotusta, lomautuksia ja työn vaihdoksia. Kosketa heitä kaikkia, tee itsesi tunnetuksi näiden vaiheiden kautta! En itse osaa puhua, ja tuskin kuuntelisivatkaan. Siunaa myös syntyvää vauvaa, anna hänelle hyvät eväät elämään. Siunaa parisuhteita, että kestäisivät.
#38
Kiitosaiheet / Arjen asioita
08.06.2020 10:25
Kiitos Herra siitä, että pystyin hyväksymään terveysongelman osaksi elämääni. Masennus uhkasi, mutta rukous auttoi!  Kiitos myös poikani valmistumisesta, jota uhkasi korona. Kiitos ihanista lapsistani! Pyydän myös heille ja heidän läheisilleen pelastusta. Vain Sinä teet ihmeitä!
#39
Muut aiheet / Israelin uutisia
08.06.2020 10:07
Tuli mieleen kysyä, että seuraatteko aktiivisesti Israelin uutisia? Normitiedotusvälineissä näitä ei juuri käsitellä, ja jos käsitellään, niin vähintäänkin puolueellisessa valossa, eli aina Israelia vastaan. Varsinkin nyt on mielenkiintoinen tilanne heinäkuussa, miten alueliitosten käy. Tv 7:n Pekka Sartolan Jerusalem-uutiset tulee kerran viikossa; Sartolan ja Ojareksen toimittama harvemmin. Myös Gavriblock -sivustolla on uutisia suoraan paikan päältä. Sitä kirjoittaa suomalainen Gavriel Eskel, joka on asunut Israelissa kymmeniä vuosia perheensä kanssa.
#40
Muut aiheet / Virsi 525
09.04.2020 09:22
Suurempi kuin sydämeni
Jumalan on rakkaus.
Suurempi kuin oma tahdo
Kutsujan on laupeus.
Suurempi kuin oma into,
Ehdottomuus mieleni
-Uskollisuus Jumalamme kaikkea on suurempi.
Suurempi kuin epäilymme
Suurempi kuin lankeemus.
Suurempi kuin pettymykset
Jumalan on luottamus.
Hän on itse kutsuessaan
Meihin istuttanut sen.
Hän ei kadu kutsumistaan,
Hän on vahvuus heikkojen.
Yhtä pyydän Vapahtaja
Tänään yhtä pyydän vain.
Näytä yhden päivän matka,
Askel jonka tänään sain.
Keiden kanssa, mihin suuntaan
Polku tänään avautuu.
Millä tavoin, Isän tahto,
Meissä tänään tapahtuu?
Anna, Kristus, rohkeutta
Mennä maastoon tiettömään,
Jossa merkkejä en tunne,
Vaille vastausta jään.
Juuri siellä sinuun juurrun,
Vastuuseen viet laajempaan,
Taikka suostun vähimmässä
Uskollinen olemaan.
Liian suurten odotusten,
Vaatimusten paineessa
Vapauteen minun anna,
Lepoon käydä Jumala.
Rukouksen hiljaisuuteen,
Valoon Kirjan avatun,
Lähellesi, Vapahtaja,
Kutsut kesken taistelun.
Suurempi kuin sydämemme,
Suurempi kuin ihmistyö.
Hiljaisuus on rukouksen,
Siinä Luojan sydän lyö.
Siinä itse, armon Henki,
Uupunutta uudistat.
Annat kasvullemme aikaa,
Uuteen työhön valmistat.

Tämä on yksi mielivirsistäni. Ei ehkä ihan pääsiäisvirsi, tosin. Youtubesta löytyy esim. Samuli Edelmanin versio.
#41
Ihana virsi ja sopii juuri tähän aikaan, joka ahdistaa monia.
#42
Rukousaiheet / Vs: Korona
18.03.2020 23:33
Herra, puhuttele erityisesti niitä, jotka eivät sinua tunne! Anna heidän kokea tämä koettelemus sinun sallimanasi varoituksena elämän haavoittuvuudesta ja hallitsemattomuudesta! Ohjaa heidät oikealle tielle!
#43
Muut aiheet / Koronan aikaan
18.03.2020 23:25
Psalmi 92 4-7
Hän levittää siipensä yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla. Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi. Et pelkää yön kauhuja etkä päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka liikkuu pimeässä, et tautia, joka liikkuu keskellä päivää. Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä ja ympäriltäsi kymmenen tuhatta, sinä säästyt.
14-16: Herra sanoo: "Minä pelastan hänet, koska hän turvaa minuun. Hän tunnustaa minun nimeäni, siksi suojelen häntä. Kun hän huutaa minua, minä vastaan. Minä olen hänen tukenaan ahdingossa, pelastan hänet ja nostan taas kunniaan. Minä annan hänelle kyllälti elinpäiviä, hän saa nähdä, että minä autan häntä."
#44
Abram uskoi Herran lupaukseen, ja Herra katsoi hänet vanhurskaaksi.
Tämä on niin yksinkertaista, mutta perustavan laatuista. Meillä on Raamatussa niin paljon upeita lupauksia, ja meidän tarvitsee vain ottaa ne vastaan ja uskoa niihin. Voiko mikään olla hienompaa?
#45
Ihanaa kuulla! 😊 Kyllä Herra pitää huolen omistaan!