Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - gerbera

Sivuja: [1] 2
1
Niitä näitä / Vs: Etsin kirjallisuutta?
« : 07.04.2021 04:07 »
Hups, unohdin täysin kertoa yhden asian. Eräänä päivänä löysin lopultakin nettidivarista kyseisen kirjan ja nyt se on omana. Onko joku lukenut ja toteuttanut Elämän kangas-kirjan harjoituksia? Avautuuko Lönnebon kirjoittama sisältö kunnolla? Tarkoitukseni on palata kyseisen kirjan pariin!

2
Herra on antanut mulle kirjoittamisen lahjan ja halusin julkaista tänne nämä runot. :)


Painajainen on pelkkää unta

Painajainen tönii, nurkkaan ahdistaa
Herätessäni Jumalan läsnäolon
tuntea saan!
Hän lohduttaa

Herra, läsnäolossasi levätä saan
Vaikken enää unta saa
On aika aloittaa, yön univerho on poissa, aamu alkaa
Herran kanssa käsi kädessä kulkea saan!


Lumen maa

Suomi pukeutuu hiljaa lumivalkeaan
Ei sen alle mahdu murhe, ei riitakaan
Kimmeltävä nietos kutsuu kulkijaa
Pakkanen lempeästi nenänpäätä kutittaa
Ohjaa kulkijaa läpi kirkkomaan

Seurakuntayhteys on taivaallista, Jumalan tahdon mukaista
Koronan vallatessa alaa muista Psalmi 91.
Jumala kansaansa hoivaa ja synkän pimeyden karkoittaa
Niin viimein armorikas kevät koittaa!


Suojelusenkeli

Lapsi syrjitty, solvattu, iän kaiken pilkattu
Yksin koulun pihalla itkee
Syrjään tönitty, polkupyörän renkaat taas puhkottu
Lumipallo niskan ohittaa, ei kavereita lainkaan
Suojelusenkeli tietä viitoittaa, hän alati on valpas
Kiusaajat kerran tekonsa kohtaa, eräänä päivänä kaduttaa

Vaan lapsesta kasvoi aikuinen
Myrskyjen läpi vahva kuin lampaiden paimen
Jumalan käskystä suojelusenkeli suojelee vuosien läpi
Vaaroilta, tappeluilta, suojaa antaa ja pelastaa ahdingolta
Jumalan kämmenellä on niin hyvä olla!


Herran kirkkaus

Herramme Jeesus Kristus
Keskuuteemme syntyi kera kirkkauden
Kansojen valoksi ylitse pimeyden
Jeesus tänäänkin kutsuu nimeltä
Omassa voimassaan pyristelevää ihmistä
Hän mielen kahleet murtaa
Ja eksyneen lampaan pelastukseen johdattaa!

3
Aiheet / Vs: Aikuisten värityskirjat
« : 19.01.2021 21:48 »
Ostin Maria Trollen kuvittaman värityskirjan nimeltä Kukkaparatiisi. Äkkiseltään katsottuna paljon kukkia ja eläimiä, ihmisiäkin. Kirjassa on esitelty kuvissa esiintyvien kukkien nimet mutta taidanpa väritellä värimaailman ihan oman mieleni mukaan! Sisältöä ajatellen sivunumerot puuttuu mutta laitoin ne itse. Mulla taitaa olla nyt 15 värityskirjaa, koska rakastan tätä piristävää harrastusta!

4
Parasta päivässä / Arjen aarteita!
« : 19.01.2021 21:37 »
-Tammikuu 2021 on kaunis ja mielenmaisema tuplasti parempi kuin ennen!
-Valitsin kaksi hyvää harrastusta. Kävelylenkit mieheni kanssa ja lukupiirin.
-Kauniiden kuvien värittäminen piristää!
-Bongasin Facebook-ilmoituksen; sunnuntaisin kirkkoon pääsee porrastetuin kellonajoin 20 hlö kerrallaan. Aion mennä!

Niin paljon hyvää että meinaan pakahtua onnesta! ❤️

5
Aiheet / Vs: Kristillinen tanssi
« : 25.10.2020 21:21 »
Pääsin kokeilemaan pyhää tanssia syyskuussa! Se oli äärimmäisen kiehtovaa ja hieno kokemus. Mielen levottomuus oli tiessään ja tunsin jonkinasteista rauhaa. Lokakuun kerta jäi välistä mutta marraskuussa meen ja osallistun uudemman kerran!  :)

6
Aiheet / Vs: Matkailu
« : 13.09.2020 13:08 »
Matka Kanarialle on varmasti antoisa ja kaikin puolin upea kokemus! Omat kiinnostuksen kohteeni sijoittuvat Pohjoismaihin. Mietin jo etukäteen sitä, montako viikkoa varaisi aikaa Norjassa seikkailua varten.  :)

7
Aiheet / Vs: Matkailu
« : 13.09.2020 08:29 »
Haaveilen vahvasti siitä, että matkustan mieheni kanssa uudestaan Norjaan! Ehkäpä Bergeniin...? Jotenkin se kaupunki kiehtoo mieltä. Kun sais vielä rohkeuden puhua oppimaansa norjaa! Mikä teidän mielestä on ihanteellinen aika lomailla toisessa maassa?

8
Aiheet / Vs: Aikuisten värityskirjat
« : 05.09.2020 06:37 »
Leena, värityskirja on todella hyvä lahja ja iloinen yllätys! Voi olla, että he pysähtyivät ainakin kokeilemaan miltä värittäminen tuntuu!

Kun itse aloittelin, tajusin etten edes omista kunnon puuvärikyniä, joten niitä piti ostaa. Oon värittänyt kuvia kaiketi yli 2 vuotta. Suosikkiteemani on meri. Ajattelin tilata netistä meriaiheisen värityskirjan! Harrastukseen jää niin "koukkuun", että ostaa mielellään kiinnostavia värityskirjoja. Itselläni niitä on jo 10 kunnes tajusin, ettei vieläkään tarpeeksi meriaiheista! Netissä tarjontaa on ihan valtavasti. Tilaan sen meriaiheisen joko Adlibriksen tai suomalaisen kirjakaupan kautta. Suosittelen kokeilemaan värittämistä, se piristää. Ja suosikkiteemakin muodostuu aika äkkiä.  :D

9
Aiheet / Aikuisten värityskirjat
« : 14.08.2020 06:34 »
Aikuisiällä väritin alunperin seurakunnan leirillä muutamia kuvia. Huomasin miten ihanaa se on! Varsinkin kun on hyvät kynät, joissa terä pysyy kiinni eikä katkeile. Oon ostanu aika monta värityskirjaa. Yllätyin, kuinka yleisiä esim.erilaiset mandalakuviot on värityskirjojen sivuilla. Löysin nettisivun, josta voi tulostaa teemahaun mukaan esim. Raamatun jakeita englanniksi ja värittää niitä! Sitten vaikka voi kehystää väritystöitä.

Väritysharrastus omalla kohdallani on tullut jäädäkseen. Nettitilauksissa valinnanvaraa on niin paljon, että vaikea valita. Joskus kuuntelen hyvää musiikkia Spotifysta samalla kun väritän!

Onko joku muukin kokeillut värittämistä? Itselleni se tuo iloa, kun kiireettömästi tekee omalla tyylillään. Sitten kun kuva on valmis, se tunne on huikea!

10
Aiheet / Vs: Kristillinen tanssi
« : 07.08.2020 07:27 »
Joo, tänne on aina ilo palata keskustelemaan! Tiedustelin rohkeasti pyhän tanssin ryhmään pääsyä. Tilaa on! Näillä näkymin se jopa onnistuu ettei mulla ole mitään muuta menoo päällekkäin. Kokonaan uusi, upea kokemus on tulossa syyskuussa!

11
Aiheet / Vs: Leijat
« : 07.08.2020 07:23 »
Ihana tietää, että leijan lennätys vielä vetää puoleensa! Itsekin lapsena lennätin leijaa ja olihan se hauska kokemus. Mielestäni jokaisen kannattaa kokeilla sitä!  :)

12
Niitä näitä / Oma polku
« : 07.08.2020 07:13 »
Kiitän Herraa siitä, että Hän sulki yhden ammattialan ovet, joka ei olisi mulle soveltunut. Nyt olen hakemassa uutta työkokeilupaikkaa, jotta työllistyisin. Joskus sitä itsepäisesti pitää kiinni yhdestä päähänpistosta, kunnes kohdalle osuu jotakin henkilökohtaisesti sopivampaa! Nyt on etsintä hiukan kesken.

Näin unta, että asuin vanhassa kerrostalossa 8.kerroksessa. Muutossa käytin isoa, vaarallisen vanhaa hissiä. Myöhemmin käytin itse yhden hengen pikkuista hissiä, jonka sisään piti käpertyä ja todella varoa, ettei hiukset tai vaatteet jää kiinni mihinkään. Hississä painoin kerroksen 8 nappia. Matkalla ylöspäin, ahtaasti. Molemmat hissit olivat vaarallisia. Ajattelin, käyttäisinkö jatkossa ainoastaan portaita ylimpään kerrokseen.

Joskus elämän polku on hidas. Joskus hitaus, portaita pitkin kulkeminen 8.kerrokseen on vain hyvästä. Uskon, että polulleni on asetettu "aikataulu" jonka puitteissa löydän jotakin hienoa. Haluan löytää paikan elämässä.

13
Kiitosaiheet / Luovuus kukoistaa!
« : 20.06.2020 01:33 »
Kiitos Herra siitä, että ideoita tulvii mieleeni taas ja runojakin syntyy. Kiitos kirjoittamisen lahjasta, että pystyn sanoittamaan elämää!

14
Niitä näitä / Vs: Kuntoilusta
« : 18.06.2020 10:34 »
Myönnän olevani vähän laiska mitä tulee kuntoiluun. Mun tavoitteena on aloittaa uusi liikunnallinen elämäntapa. Esim. kirjastoon ja kauppaan on kiva pyöräillä. Onneks mies kannustaa liikkumaan ja yhdessä olis tarkoitus käydä taas kävelylenkeillä. Paahtavan kuumia päiviä, ja T-paitojakin pitää ostaa. Usein löytyy joku tekosyy jäädä sisälle. Nyt pitäis ryhdistäytyä ja ulkoilla enemmän. Gospel-lattarit kiinnostais!

15
Aiheet / Kristillinen tanssi
« : 11.05.2020 20:08 »
Otan aiheeksi kristillisen tanssin. Onko kenelläkään kokemusta näistä: gospel-lattarit tai pyhä tanssi? Kotiseurakuntani järjestää näköjään pyhää tanssia. Itse en koskaan ole kokeillut kumpaakaan, mitä nyt Bibliodraamakurssilla oli kerran piiritanssi. Esim. Psalmissa 150 mainitaan ylistäminen tanssien ja soittaen.

Sivuja: [1] 2