Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - gerbera

Sivuja: 1 [2]
16
Aiheet / Vs: Kirjavinkit
« : 06.05.2020 09:34 »
Kiitos, varsinkin kirjoittajana naisnäkökulma kiinnostaa! Täällä missä itse asun, kirjastotoiminta alkanee ensi viikolla. (Suunnittelevat vielä käytännön toteutusta) kunnes kesäkuussa oikeasti avautuvat kokonaan. Katsotaan. Kun pääsen kirjastoon, lainaan hengellistä kirjallisuutta, sitä oon kaivannut. Jotain lempeää ja rakkaudellista kirjaa haen, sellaista voimakirjaa elämän tyrskyihin.

17
Niitä näitä / Vs: Islamin nousu
« : 06.05.2020 09:24 »
Totta, voimme omalta osaltamme olla esimerkkejä muille. Televisiosta tulee ohjelma Kun naapurin tytöstä tulee muslimi. Oon pohdiskellut itsekseni, mikä islamin uskossa vetoaa ihmisiin. Mulla on tunne, että Suomessa joskus uskovat on vaan liian hiljaa, eivätkä levitä ilosanomaa? Seurakunnan pitäisi rohkaista uskovaa lähetyskäskyn sanoin.  :) Tällaisia mielipiteitä nousi tänään tässä hetkessä.

18
Aiheet / Vs: Kirjavinkit
« : 05.05.2020 09:39 »
Sitten kun kirjastot joskus avautuu, mietin jo etukäteen hyviä hengellisiä kirjoja, jotka on mun kohdalla vielä lukematta! Erityisesti suomalaisilta kirjoittajilta. Nyt saa suositella!  :)

19
Muut aiheet / Vs: Musiikki hoitaa tunteita!
« : 17.04.2020 22:42 »
Musiikki on voimavara. Ja hiljaisuudellekin on oma paikkansa. Musiikki todella hoitaa ihmistä päästä varpaisiin! Ihanaa kuunnella varsinkin iltaisin ylistysmusiikkia. Muistakaa myös varjella kuuloanne eri olosuhteissa! Työn takia mulla kerran todettiin selvä kuulon heikentyminen kunnes Herra palautti kuuloni ennalleen! Kiitos Herra! Nautitaan siis musiikista mutta kuuloystävällisesti! :)

20
Aiheet / Vs: Matkailu
« : 04.02.2020 11:33 »
Anniina, aloitit hyvän keskustelun! Oon matkustanut Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja kaukaisin paikka on ollut Espanja. Haluaisin mieheni kanssa lomalle Ranskaan, mutta mihin siellä? En ole vielä varma. Ihastuin kerran Mireille Mathieun musiikkiin ja syksyllä ajattelin aloittaa elämäni ensimmäistä kertaa ranskan tunnit kansalaisopistossa! Haluaisin joskus selviytyä matkakohteessa ranskan kielellä kahviloissa, ravintoloissa yms. (Tammikuussa ei järjestetty alkeiskurssia ollenkaan).

21
Aiheet / Vs: Hyviä biisejä!
« : 25.01.2020 20:16 »
Onko joku kuunnellut esittäjien Jukka Leppilampi ja Marzi Nyman Trion biisiä Kolme puuta? Kiehtova biisi! Pidän Jukka Leppilammen karhean rosoisesta äänestä.

22
Niitä näitä / Uskossa rohkea?
« : 22.10.2019 17:29 »
Hei kaikille! Rukoillessani luulen, että naapurit kuulee. Kerrostalossa seinät on kuin pahvia. Asun vähän kyseenalaisella seudulla, jossa sattuu ja tapahtuu. Olen muuttunut araksi ihmiseksi. Mikä auttaisi epävarmuuteen?

Haluaisin kristittynä käyttää ristikorua? En ole etsinyt itselleni sopivaa, ainoa jonka omistan on rippiristi, jonka kaiketi sain kauan sitten... Kuinka tulla uskossa rohkeammaksi?

23
Niitä näitä / Fredrik Wislöff!
« : 28.06.2019 07:41 »
Hei kaikille! Kerran löysin Wislöffin kirjat ja pidin niistä kovasti. Kirjaston varastossa niitä on saatavilla aika paljon. Olen joihinkin jo tutustunut mutta muista tiedän vain otsikot, en ns.takakansitekstiä. Millainen on kirja Elämäntaide? Onko muuten ehdottaa suomalaista kirjoittajaa, joka pukee yhtä hyvin sanoiksi ihmisen vaikeat ajat, toivon ja lohdutuksen?

24
Niitä näitä / Rukoushelmet
« : 19.11.2018 16:56 »
Hei kaikille! Kuinka yleistä nykypäivän Suomessa mahtaa olla Lönnebon kehittämien rukoushelmien käyttö? Rukoushelmet on kaikenikäisille. Itse tein rippikouluaikoina Katekismus-helmet, joissa on krusifiksi. Niitä käytimme. Olen visuaalinen ihminen ja tein kerran leirillä muiden kanssa Lönnebon helmet.

Oma kokemukseni on, että rukoushelmet auttaa keskittymisessä. Silti niitä näkee ihmisillä niin harvoin. Niin, mitä te ajattelette luterilaisten rukoushelmistä?

25
Niitä näitä / Etsin kirjallisuutta?
« : 19.07.2018 14:20 »
Martin Lönnebon kirja Elämän kangas. Katsoin läpi verkkokaupat jne mutta myytävää kappaletta ei löydy mistään? Lainasin kyseisen kirjan kirjastosta mutta sisältö koskettaa koko vuotta joten se olisi hyvä olla omana...

26
Minua puhutteleva Raamatun kohta / Internet
« : 03.07.2018 10:40 »
Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä.
(Kirje roomalaisille 12.luvusta)
Näpyttelen liikaa puhelinta ja siitä on huono omatunto. En edes ymmärrä miksi käyn Facebookissa. Mikä on Jumalan tahto netin suhteen...

27
Minua puhutteleva Raamatun kohta / Jer. 29:6-7
« : 05.06.2018 18:41 »
Ottakaa itsellenne vaimot, syntyköön teille poikia ja tyttäriä! Ottakaa pojillennekin vaimot ja naittakaa tyttärenne, että he saisivat poikia ja tyttäriä. Lisääntykää, älkää vähentykö!
Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen teidät siirtänyt.
Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne.

Osui ja upposi syvälle! Silläkin on merkitys, että kerran muutin ja asun juuri tässä kaupungissa. Pitäisi malttaa pysyä paikoillaan, juurtua kotikaupunkiin.

Sivuja: 1 [2]