Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

21.10.2019
Ps. 119:34

Anna minulle ymmärrystä noudattaa lakiasi,
olla sydämestäni sille kuuliainen.

Kirjoittaja Fredrik Wislöff!  (Luettu 201 kertaa)

gerbera

  • Viestejä: 6
Fredrik Wislöff!
« : 28.06.2019 07:41 »
Hei kaikille! Kerran löysin Wislöffin kirjat ja pidin niistä kovasti. Kirjaston varastossa niitä on saatavilla aika paljon. Olen joihinkin jo tutustunut mutta muista tiedän vain otsikot, en ns.takakansitekstiä. Millainen on kirja Elämäntaide? Onko muuten ehdottaa suomalaista kirjoittajaa, joka pukee yhtä hyvin sanoiksi ihmisen vaikeat ajat, toivon ja lohdutuksen?

Maire

  • Viestejä: 1146
Vs: Fredrik Wislöff!
« Vastaus #1 : 29.06.2019 10:37 »
Aikoja sitten luin jonkun Wislöffin kirjan, mutta en muista edes nimeä.
Ps. 36:6 
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.

Leena

  • Viestejä: 1878
Vs: Fredrik Wislöff!
« Vastaus #2 : 29.06.2019 10:46 »
Minulla on ollut joskus joku hänen kirjansa. En muista nyt nimiä.
Tuolla netissä kerrotaan kirjasta Kirkkautta elämäni arjessa. Siinä on lyhyt ote, voi olla lukemisen arvoinen.
Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon,että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Joh. 3:16

Leena

  • Viestejä: 1878
Vs: Fredrik Wislöff!
« Vastaus #3 : 29.06.2019 11:40 »
Löysin kirjahyllystä kaksi hänen kirjaa.
Toinen on surusta kirkkauteen. Takakannessa sanotaan: Maan äidinkieli on valitus. Näin on joku osuvasti todennut, monet jakavat tämän kokemuksen. Elämän ilojen ja myönteisten asioiden rinnalla kulkevat suru ja kuolema. Joskus ne näyttävät saavan yliotteen ja lausuvan viimeisen sanan. On kuitenkin sanottu: Taivaan äidinkieli on kiitos. Sitä voidaan alkaa puhua jo täällä ja nyt mutta ei ilman opettajaa. …..Wislöff opastaa kulkijaa kohti kirkkautta, toivoa ja taivasta. Varsinainen taivaan äidinkielen opettaja on Jeesus Kristus, kuoleman voittaja ja toivon tuoja.

Toinen kirja on: Rikkaampaa elämää Jumalassa. Wislöffin alkusanat: Kaikki kristityt voivat päästä entistä rikkaampaan Jumala-elämään. Parhaimmankin kohdalla pitää paikkansa, että Jumalalta on saatava enemmän.
Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon,että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Joh. 3:16