Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

Kirjoittaja Voitto  (Luettu 756 kertaa)

lilli

  • Viestejä: 40
  • Minun armossani on sinulle kyllin 2 Kor.12:9
Voitto
« : 10.09.2019 16:16 »
Juuri luin rovasti Peltolan tekstiä Jumalan kirkkauden voitosta, ja tuli niin kiitos mieli. Tiedättekö kaikki ne Jesajan kirjan lupaukset, joissa kuvataan, kuinka menneet ikävät asiat eivät enää muistu mieleen koska Herra luo uutta...uuden maan ja taivaankin lopulta..ja on vain loputon ilo ja rauha Herran kanssa. Ja kaikkien rakkaiden kanssa jotka perillä. Sitä haluaa ajatella nyt, tämän  lopun ajan raskauden keskellä: "nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

 Kiitän siitä, että joka päivä Herra ottaa vastaan epäonnistuneen lapsensa, pyyhkii synnit pois ja näin armahtaa. Ja jos sanoo, taas minä tulin saman synnin kanssa, Hän kysyy miten niin taas. Koska Hän anteeksi antaessaan myös unohtaa. Tämä rakkaus ei muistelee kärsimäänsä pahaa. Ja kun katsoo taakse päin elämänsä tietä, voi nähdä vain puhtaan valkeaa, kirkasta kauneutta. Minunko ansiostani?Ei, vaan kaikki on peitetty Jeesuksen vanhurskauteen. Kun tänään, helteisenä päivänä katsoin taivaan pilvetöntä sineä, huikaisevan kirkasta järven pintaa, valkoisten lokkien vapaata liitoa, kuinka paljon suurempi kirkkaus säteilee Kristuksesta. Ja siitä pelastuksesta, joka lahjana annetaan ristin luona puhdistusta kaipaaville.  Veren voimassa.

Leena

  • Viestejä: 2426
Vs: Voitto
« Vastaus #1 : 11.09.2019 11:22 »
Kun tänään, helteisenä päivänä katsoin taivaan pilvetöntä sineä, huikaisevan kirkasta järven pintaa, valkoisten lokkien vapaata liitoa, kuinka paljon suurempi kirkkaus säteilee Kristuksesta. Ja siitä pelastuksesta, joka lahjana annetaan ristin luona puhdistusta kaipaaville.  Veren voimassa.
Nämä kirjoittamasi sanat Lilli ovat korvaamattoman tärkeät asiat meille.
Golgatan veressä on voima syntiä vastaan, heikkoutta vastaan, voima aivan kaikkeen.
Kiitämme tänään Jeesuksen veren voittovoimaa. Kiitämme Jeesusta, että hän kantoi meidän syntimme, sovitti meidät Pyhän isän kanssa.
Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon,että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Joh. 3:16

Maire

  • Viestejä: 1287
Vs: Voitto
« Vastaus #2 : 07.10.2019 10:13 »
Hyvä kirjoitus Lilli <3
Ps. 36:6 
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.