Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

19.1.2020
Joh. 4:13-14

Jeesus vastasi naiselle:
"Joka juo tätä vettä, sen tulee uudelleen jano, mutta joka juo minun antamaani vettä, ei enää koskaan ole janoissaan."

Kirjoittaja Vaya con Dios-Jumalan haltuun hyvästi  (Luettu 53 kertaa)

No-one

  • Vieras
Vaya con Dios-Jumalan haltuun hyvästi
« : 13.01.2020 10:24 »
Pitkään pidin itseäni kristittynä, minä luin sanasta sanaan genesiksen luomiskertomuksen, etsin siitä totuutta ja viisautta. Ja minä ymmärsin millainen on ihmisen tie ihmiseksi, kuinka Adam nostetaan Adamahista.

Lopulta minä ymmärsin kuitenkin että maailmankaikkeus on yhden jumalan luoma, ja kristinusko on siinä vain ohut haiven, ja että hän rakastaa koko luomakuntaansa, sen kaikkia muotoja ja uskoja yhtä tavalla. Niitä jotka etsivät totuutta ja jumalaa. Jotka jokainen omalla kielellään puhuvat hänestä ja totuudesta. En minä voi olla kristitty, minä olen parodiaa kaikesta mihin esitän osallistuvani. En kuulu näiden kansojen ja heimojen joukkoon, maailmassa minun osani on se mikä on teatterissa katselijan osa. Minä osoitan teille suosiotani ja taputan. Te joilla on Isä, olette isällenne rakkaita ja olette hänen lapsiaan ja peritte hänet. Te joilla on herra, palvelkaa häntä hyvin tai tulkaa perillisiksi. Kaikki kunnia Jeesukselle, uskon että hän oli kaikkein korkeimman kahdestoista inkarnaatio ihmisten keskellä ja toi anteeksiannon ja uuden mahdollisuuden eksyneille. Uskon että hän avasi elämän kirjan sinetit että he voisivat saada pelastuksen joille se kuuluu.


Leena

  • Viestejä: 2024
Vs: Vaya con Dios-Jumalan haltuun hyvästi
« Vastaus #1 : 14.01.2020 00:10 »
Jumala haluaa jokaisen ihmisen pelastuvan. Ei ole yhtään kansaa, ei yhtään heimoa, ei yhtään kieltä, jotka olisivat pelastuksen ulkopuolella sivullisina.
Toivon ystävä, että luet Jumalan rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan.Hän antoi ainoan Poikansa, että me pelastuisimme.
Jeesuksen ristinkuolema ja kuolleista ylösnousemus tuottavat meille pelastuksen ja iankaikkisen elämän, kun turvaamme Jeesukseen.
Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon,että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Joh. 3:16