Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

Kirjoittaja Rukouskokouksista! Vahvaa opetusta, voimallista rukousta ja ihmeparantumisia  (Luettu 361 kertaa)

Roosa

  • Viestejä: 3
Isot kiitokset Herralle näistä tv7plussalla jo toista viikkoa näytetyistä globaalin rukouspäivän rukousilloista! Aivan mahtavaa rukousta yhdessä miljardien kristittyjen kanssa ja todella vahvaa Sanan opetusta!! Kerrassaan loistavaa, niin voimallista! Kiitos! On rukoiltu niin maailmantilanteen puolesta kuin myös kristittyjen ympäri maailmaa! Lisäksi ihmeparantumisia on tapahtunut ympäri maailmaa, täällä Suomessa uskonsisareni pitkään vaivannut selkä parani ja oma sormeni parantui pikavauhtia! Kiitos Herralle!

Näihin kokouksiin pääsee osallistumaan vielä tänään ja huomenna 10.4. klo 21 www.tv7plus.fi
Kiitos Herralle kokoustallenteista, niin pääsee kertaamaan tätä kokousten sanomaa ja opetusta yhä uudelleen! Ne löytyvät kiinnostuneile osoitteesta www.rapsodia.fi  :) :)

Ihanaa pääsiäisaikaa teille kaikille!

Anniina

  • Viestejä: 22
Huomaan toki, että tämä ketju on kiitosaiheille, mutta en malta olla kommentoimatta tuota kokoussarjaa ihan vaan omalta osaltani - omana mielipiteenäni.

Henkilökohtaista mielipidettä minulla ei ole siitä, onko tuo koronavirus luonnosta peräisin oleva vai onko se vahingossa tai tahallisesti irti päästetty jostain sotilaslaboratoriosta.

Mutta pastori Chris on todella Jumalan mies, tiedän vuosien takaa hänen kokouksessaan tapahtuneen ihmeparantumisen, mikä on säilynyt tällä parantuneella suomalaisella ihmisellä jo kymmenen vuotta. Siispä kiitosaihe.
KR 1933/-38
1Joh. 4:10 Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.

Roosa

  • Viestejä: 3
AAMEN! Vau miten mahtavaa, kiitos Herralle, että tämä henkilö vastaanotti parantumisen Pastori Chrisin kautta! Ihana kuulla!!  :) :) <3 Hänen parantamispalvelutyönsä on kyllä upea, välittää henkilökohtaisesti Jumalan Hengen parantavan voiman vuosittain sadoille ihmisille, jotka parantuvat mitä moninaisemmista taudeista ja vaivoista, monet jopa kuolinvuoteelta lääkärien ilmoitettua jo pian koittavasta kuolemasta! Kiitos Herralle tästä todellisesta Jumalan miehestä, Pastori Chrisistä! <3

On kyllä aivan upeaa, miten hän palvelee miljardeja ihmisiä ympäri maailmaa tälläkin hetkellä opettaessaan Jumalan Sanan totuuksia niin voimallisesti ja syvällisesti! Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että olemme saaneet nyt hänen opetuksiaan meille Suomeenkin tv7:lle koko kansan saataville ihan suomen kielellä! Kuulin, että tv7 näyttää myös Pastori Chrisin pääsiäisjumalanpalveluksen sunnuntaina, klo 20 suorana tv7.plussalla! Halleluja!  :) :) Tulee varmasti aivan mahtavaa aikaa yhdessä Pyhän Hengen kanssa! <3

Luetko sinä Anniina (tai te muut) tämän Pastorin kirjoittamaa Päivän Sanaa, Rapsodia Todellisuuksista -kirjaa? Se on kyllä sellaista opetusta, että on vienyt oman uskonelämäni aivan uudelle tasolle! Kerrassaan ihana lukea joka päivä Pastorin kirjoittamia syvällisiä opetuksia ja kasvaa jatkuvasti uskossa! Tämä kuukausittain ilmestyvä päivän sana on siis maailman laajimman levityksen omaava päivän sana, yli 3,8 miljardia kirjallista kappaletta jo painettu pdf-versioiden lisäksi ja yli 2000 käännettyä kieltä, suomi mukaan lukien! Kiitos Herralle tästä päivän sanasta!!!  :) :) Syvällistä opetusta jokaiseen päivään!!!  :) :) Tässä kiinnostuneille huhtikuun versio pdf:nä tuomaan iloa ja siunausta tänä eriskummallisena aikana, siunattua ja ihanaa päivää teille kaikille! http://rapsodia.fi/wp-content/uploads/2020/04/April-2020-Finnish-Inner-1.pdf