Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

Kirjoittaja Oma polku  (Luettu 369 kertaa)

gerbera

  • Viestejä: 27
Oma polku
« : 07.08.2020 07:13 »
Kiitän Herraa siitä, että Hän sulki yhden ammattialan ovet, joka ei olisi mulle soveltunut. Nyt olen hakemassa uutta työkokeilupaikkaa, jotta työllistyisin. Joskus sitä itsepäisesti pitää kiinni yhdestä päähänpistosta, kunnes kohdalle osuu jotakin henkilökohtaisesti sopivampaa! Nyt on etsintä hiukan kesken.

Näin unta, että asuin vanhassa kerrostalossa 8.kerroksessa. Muutossa käytin isoa, vaarallisen vanhaa hissiä. Myöhemmin käytin itse yhden hengen pikkuista hissiä, jonka sisään piti käpertyä ja todella varoa, ettei hiukset tai vaatteet jää kiinni mihinkään. Hississä painoin kerroksen 8 nappia. Matkalla ylöspäin, ahtaasti. Molemmat hissit olivat vaarallisia. Ajattelin, käyttäisinkö jatkossa ainoastaan portaita ylimpään kerrokseen.

Joskus elämän polku on hidas. Joskus hitaus, portaita pitkin kulkeminen 8.kerrokseen on vain hyvästä. Uskon, että polulleni on asetettu "aikataulu" jonka puitteissa löydän jotakin hienoa. Haluan löytää paikan elämässä.
« Viimeksi muokattu: 07.08.2020 07:20 kirjoittanut gerbera »

Mama

  • Viestejä: 410
  • Pikku apulainen
Vs: Oma polku
« Vastaus #1 : 08.08.2020 20:16 »
Olipa hyvä vertaus tuo hissillä ja portaita pitkin kulkeminen!  Sopii kyllä moneen asiaan!  Toinen juttu rappusista: itse asun kerrostalon kolmannessa kerroksessa , ei hissiä!   Aluksi asia harmitti, mutta sitten olen ymmärtänyt että Herra halusi näin huolehtia mun kunnostani!  "Pakko" kuntoilla rappuset ylös monesti päivässä, usein raskaita kasseja kantaen! Muuten kyllä takuulla käyttäisin hissiä! Asunto muuten niin ihana lahja, haluaisin asua siinä aina!