Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

Kirjoittaja Hengästyminen  (Luettu 1646 kertaa)

Mama

  • Viestejä: 421
  • Pikku apulainen
Hengästyminen
« : 25.01.2017 23:11 »
Vähän säikähdin tänään kun koiralenkillä, kesto kymmenen minuuttia,huomasin hengästyväni enemmän kuin yleensä! Olisi ehkä kannattanut raahata itsensä ulos vähän useammin viime viikkoina!!! Pitäiskö huolestua? Miten Tätiruskea on jaksanut motivoitua??

Tätiruskea

  • Viestejä: 190
Vs: Hengästyminen
« Vastaus #1 : 26.01.2017 09:44 »
Joulun aikaan oli tekosyinä kiireet repsahdukseen, mutta nyt ei ole ollut tekosyitä! Olen pakottanut itseni lenkille ja salille säännöllisest, ja kyllä se vähitellen aina tuottaa tulosta. -Toki on aina erilaisia päiviä. Joskus ei vain kulje eikä jaksa eikä oikein keksi syytä miksi. Sitten vain täytyy huilata ja palata asiaan!

Maire

  • Viestejä: 1598
Vs: Hengästyminen
« Vastaus #2 : 01.02.2017 20:06 »
Koirat meillä pakottaa lenkille. Mutta sunnuntaina alkaa Glorian agitreenit ja pitäisi olla jonkinlaisessa kunnossa, muuten en pysy koiran vauhdissa. Olen vähän yrittänyt kauko-ohjaukseen, mutta enempi olisi pitänyt opettaa siihen. Puoli vuotta iskias vaivasi oikeassa jalassa ja kun tuntui, että parempi, niin maalausteline hajosi maalatessa ja iso poikkipuu putosi polvelle ja sitten vielä se kaatuminen mökin pihassa. Agiradalla tulee just niitä kääntöjä ja vääntöjä polveen, niin rasitus kova.
Mökin autotallista löytyi meidän vanha kuntopyörä ja olen aloittanut sillä maalaamisen välillä treenaamaan.
« Viimeksi muokattu: 01.02.2017 20:08 kirjoittanut Maire »
Ps. 36:6 
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.