Kirjaudu foorumille:

Käyttäjätunnus:

Salasana:
Istunnon pituus:Oletko uusi käyttäjä?
Luo tunnukset

Päivän Sana:

Kirjoittaja Rakentavat harrastukset!  (Luettu 101 kertaa)

gerbera

  • Viestejä: 29
Rakentavat harrastukset!
« : 05.01.2022 21:57 »
Rukoilin pitkästä aikaa täysillä ja sydämellä oikean tarpeen pohjalta. Kotona ajattelin omin päin jatkaa Bible Journaling-harrastusta erilliseen vihkoon! Sain kutsumuksen hyvinvointiblogin perustamiseen kun maailmassa on niin paljon pahoinvointia. Tiedustelen myös Pyhän tanssin ryhmää mahdollisimman pian. Paikan päälle pitää kävellä mutta saa liikuntaa.

Koronarajoitukset sotkee harrastuskuviot aika tehokkaasti... Haluaisin ryhtyä vapaaehtoiseksi kotiseurakunnan keittiölle, niin että ihmiset saa vaihtelun vuoksi myös kunnon haudutettua teetä! En oo vielä tiedustellu mahdollisuutta siihen.

Mun hyvän mielen harrastuksia on nykyään ja tulevina aikoina; kävelylenkit, Pyhä tanssi, kotikuntoilu, virkkaus, timanttimaalaus, väritys, keppijumppa, Bible Journaling. Ihmisellä on hyvä olla hyvinvointiharrastuksia!

Ikää tulee mittariin lisää keväällä, syntymäpäivä lähestyy. Yhä enemmän mietin kuinka aikani käytän, mitä suustani päästän ulos, ja mitä jää jäljelle kun kuolen. Millaisia muistoja musta jää ihmisille? Mun hengellinen runokokoelma on ainakin kesken.

Minkälaista Raamatun käännöstä te luette?

Tätiruskea

  • Viestejä: 193
Vs: Rakentavat harrastukset!
« Vastaus #1 : 07.01.2022 11:42 »
Kivalta kuulostavia harrastuksia! Toivotaan, että korona pian hellittää. Mitä on Bible Journaling?
Luen vanhaa käännöstä (33/38) lähinnä miehen suosituksesta; myös sen takia, että siinä on tuttuja rakkaita ilmauksia. Kai molemmilla käännöksillä on puolensa. - Nyt on myös kuunneltu netistä luettua käännöstä, joka on kai Raamattu kansalle - käännös, poikkeaa jonkun verran. Tietääkö joku tästä käännöksestä enemmän?

gerbera

  • Viestejä: 29
Vs: Rakentavat harrastukset!
« Vastaus #2 : 08.01.2022 05:11 »
Tätiruskea, kiva kun kysyit! Bible Journaling on mulle käytännössä aika uus harrastus ja nimi on ihan suomennettavissa. Raamattumuistikirjailu on taiteellista omalla tyylillä tekemistä ilman sääntöjä. Se on Raamatun tekstien pohdintaa visuaalisin keinoin. Esim. Raamattua lukiessa löytyy monta itselle tärkeää/puhuttelevaa kohtaa, jotka sitten voi kirjoittaa, piirtää, värittää yms.vihkon sivuille oman makunsa mukaisesti. Sivuja voi koristella ja käsin kirjoittaminen tuo Raamatunjakeita lähemmäs itseään. Netin kuvista näkee, kuinka monet värittää suoraan erillisen Raamatun sivuille, mutta itse käytän harrastusvihkoa, joka on myös suosittu vaihtoehto!

Raamattu kansalle-käännös on mulle täysin vieras... En tiedä siitä mitään, ehkä joku muu tietää? Itse luen enimmäkseen 92-Raamattua koska se on tutuin kaikista.

Pyhän tanssin tunnit on kaipauslistallani, kunhan koronarajoitukset joskus ryhmän sallii...

Helmikirjonta kiinnostaa myös! Eli erivärisiä helmiä kiinnitetään neulalla ja langalla isoon kuvapohjaan. Vaikuttaa hauskalta! Niin ja hyvinvointiblogi perustettu!

Vapaaehtoistyö vaatii multa rohkeutta kysyä mahdollisuutta siihen.

Oon rukoillu että Herra neuvoisi mua hyvän harrastuksen valinnassa.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2022 18:39 kirjoittanut gerbera »