Jaksanko elää?

Aloittaja Kirsikka, 07.12.2023 11:34

« edellinen - seuraava »

Kirsikka

Pyydän kohteliaimmin esirukousta--->Herra, auta, etten tee mitään lopullista ratkaisua, sillä en en vain jaksa enää tämän talousahdingon kanssa. Rahaa on vain euro koko loppukuuksi, 60 euron lääkkeet ostamatta, vuokra maksamatta ja joulu tulossa. Koko vuoden sairastelut, etenkin nyt syksyllä ovat ajaneet tähän tilanteeseen. Herra, kiitos että annat minulle  voimaa uskoa, että löytyy joku, joka pystyy auttamaan taloudellisesti tai anna edes voimia elää tämän asian kanssa. Kiitos Herra🙏

Miranda

#1
Hei, Kirsikka. Rukoilin puolestasi. Jumala on voimallinen, Hän auttaa. Sinulla on vaikeaa. Älä kanna huolta vuokranmaksusta, sillä nyt on kriisitilanne. Muista Kelan toimeentulotuki ja seurakunnan diakoniatyöntekijöiden ruoka-apu talousahdingossa. Haluan uskoa että saat lääkkeet ostettua pian!

Tässä tilanteessa mene viipymättä suoraan päivystykseen ja kerro itsemurha-ajatuksistasi. Saat päivystyksestä apua! Tämä ei ole loppu. Antaa joulun tulla vaan, sinun henkesi on kallisarvoinen.

Sitten kun sinulla on voimia niin diakoniatyöntekijä auttaa. Sinulla on rankkaa nyt mutta Jumala on kanssasi. Ps. 46:2 Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä.

Runsaasti voimia tähän vaikeaan elämäntilanteeseen!