Kuinka asetan oman profiilikuvani?

Aloittaja Jugi, 03.01.2017 22:54

« edellinen - seuraava »

Jugi

Avatarin asetus löytyy omista profiilitiedoista. Navigoi päämenusta seuraavaan paikkaan:

Profiili -> Tunnuksen asetukset -> Muokkaa profiilia -> Profiili

tai

Profiili -> Profiili

Sieltä voi valita kuvan latauksen omalta koneelta :)

PS. Muista tallentaa asetukset klikkaamalla "Muuta profiilia" painiketta ;)

Admin

#1
Vinkki:
Jos itseltä ei millään tahdo löytyä kivaa avatar kuvaa niin netissä on ainakin sivusto https://openclipart.org jonka kuvia näytti saavan käyttää ilmaiseksi heidän lisenssinsä mukaan. Tuolla on tuhansia kuvia joista valita.

Tätiruskea

Apua! Tätiruskean kuva tuli väärään paikkaan ja toosi isona, hups! Poistatteko sen ja neuvotteko lisää..! Kiitos!

Matilda

Yritin tuosta Adminin antamasta linkistä  https://openclipart.org laittaa profiilikuvaa, mutta ei onnistu. Mitenhän se ihan tarkkaan ottaen tehdään? Olen tietokoneidiootti ja tarvitsisin sellaiset yksityiskohtaiset kädestä-pitäen-ohjeet.

Vaikka jos ei onnistu, niin ollaan sitten ilman kuvaa. Ei se välttämätöntä ole, mutta siellä on paljon tosi hienoja kuvia ja olisi kiva käyttää niitä.
Lisää Matildan pohdiskeluja kaikkeen uskomiseen liittyvästä voi lukea täältä:  http://linnunratakirkkonikattona.blogspot.fi/

Maire

kokeilen saanko minä sieltä ladattua kun yleensä otan omalta koneelta.
Ps. 36:6 
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.

Maire

En onnistunut lataamaan sieltä, mutta omalta koneelta onnistuu. :P
Ps. 36:6 
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.

Maire

Tulee vain kuvaan ruksi...en pysty nyt auttamaan..laitan koneelta oman kuvan...mutta ainahan voi ensin tallentaa koneelle ja siitä laittaa..
Ps. 36:6 
Ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra.

Admin

#7
Hei Matilda, ei hätää! :) Kannattaa ladata kuva aina omalle koneelle ja sitten sieltä ladata se omaksi profiiilikuvaksi. Poistin myös äsken tuon linkkimahdollisuuden profillikuvan laitosta, koska se ei ole hyvä valinta muutenkaan sinne.

Tuolta openclipart.org sivustolta voi "Download" napista tallentaa haluamansa kuvan omalle koneelle. Vaihtoehtoisesti voi myös klikata haluamansa kuvan päältä hiiren kakkosnapilla (valinta "Tallenna kuva nimellä..." tai "Save image as...") tallentaakseen halutun kuvan omalle koneelle.

Tämän jälkeen kun kuva on tallennettuna omalle koneelle sen voi valita ladattavaksi omaksi profiilikuvaksi.

Tässä on myös ohjeeksi kuva miten profiilikuvan voi ladata omalta koneelta. Tarvitsee vain klikata numeroiduista kohdista järjestyksessä  :)

Matilda

Kiitos ohjeista. Onnistuin liittämään kalan kuvan profiiliin!
Lisää Matildan pohdiskeluja kaikkeen uskomiseen liittyvästä voi lukea täältä:  http://linnunratakirkkonikattona.blogspot.fi/